Manager de Produs Digitalizare Date
E.ON Servicii SRL
Târgu Mureș
4 zile în urmă
source : Infomunca

Job details - Romania

Job description - Romania

Ce vei face Esti responsabil de strategia de integrare a informațiilor necesare dezvoltării de soluții pentru clienți şi implementării proiectelor strategice stabilite la nivelul grupului E.

ON Romania, în mod specific pentru Delgaz Grid SA;Responsabil de dezvoltarea continuă a mediului Smart World (bazat pe conceptul Big Data), de stabilirea politicilor de mentenanţă a acestuia şi de utilizarea adecvată şi la capacitate maximă a acestor sisteme, cât şi de îmbunătăţirea şi actualizarea acestor sisteme prin cooperarea cu interfețele din companiile grupului E.

ON Romania;Coordonezi evaluarea şi propuni soluția de Big Data cea mai potrivită pentru companie (e.g. NoSQL, Hadoop, etc.

 • Coordonezi proiectarea, dezvoltarea conceptului, implementarea managementului schimbării, dar şi a analizei de impact a soluției de Big Data;
 • Esti responsabil de dezvoltarea diagramelor de interacțiune, schimbări ale funcţionalităţii sistemelor, modelare de date, crearea de fluxuri de date, desenarea specificațiilor pentru interfețe.

  Ce îţi oferim Pachet salarial atractiv;Premiu de performanţă;Tichete de masă;Asigurare privată de sănătate;Pensie facultativă;Primă de vacanţă.

  Requirements

 • Profilul tău Studii necesare : Studii superioare în Informatică / Inginerie;Experienţă practică : Experiență de minim 5 ani in funcții de management de proiect sau de coordonare de echipe de preferat în implementarea de platforme IT;
 • Cunoștințe de bază a tehnicilor de modelare a datelor şi a modelelor de funcționare a piețelor;Cunoștințe de macroeconomie;
 • Cunoștințe foarte bune de aplicații specializate pentru planificare şi monitorizare proiect (ex. Microsoft Project);Cunoștințe de statistică şi metode statistice utilizarea instrumentelor de analiză statistică (e.

  g. SPSS / SAS, Power BI etc.);Cunostinte de modelare şi analiză date - utilizarea instrumentelor de interogare baze de date (e.

  g. SQL, Java, C++, etc.);Constituie un avantaj interacțiunea anterioară cu sisteme bazate pe tehnologie Big Data sau adiacente (e.

 • g. Meter Data Management, GIS, SAP HANA, etc.);O foarte bună cunoaștere a cadrului de reglementare relevant pentru piața de gaz şi electricitate din Romania;
 • Cunoştinţe limbi străine : Bună cunoaștere a limbii engleze ;Cunoașterea limbii germane constituie un avantaj.

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular