Angajam muncitor necalificat in domeniul peisagistic
SC SEVIROX SRL
Constanţa, Romania
3 zile în urmă
source : MyNextJob

Prima regula este sa cititi anuntul in intregime.

Societate cu domeniul in amenajari si intretinere gradini, curti si spatii verzi,din Constanta ,angajeaza un barbat necalificat .

Conditiile principale : - respectarea programului 09 : 00 -18 : 00 cu 30 minute pauza de masa in acest interval + pauzele de tigara , cafea, de luni pana vineri, sa faca dovada vaccinarii anti covid.

Nu se lucreaza sambata, duminica si sarbatorile legale. - FARA alcool inainte sau in timpul programului. - o conduita si bun simț de apreciat.

 • EXCLUS Bossi , bombardieri, si cei cu probleme de comportament social. - Nu se deconteaza transport, țigari, fripturi etc.
 • si nici cazare. Se ofera : - echipament de protectie propriu ( dupa prima luna de activitate).

 • orele suplimentare sunt platite. - transportul in diferitele locatii unde avem lucrarile, cu plecare dintr-o zona fixa.
 • Transportul pana la acea zona fixa, cade in sarcina angajatului. - un bun colectiv Cateva detalii de stiut din fisa postului : - se folosesc unelte de gradina,foarfeci, sapa, cazma, lopata, roaba, târnăcop, grebla etc.

 • se sapa mecanizat si la nevoie manual. - se manipuleaza rulouri de gazon, plante , nisip, pietriș, pamant vegetal ... Nimeni nu sa născut învațat, asa ca nu este necesara experienta anterioara.
 • Relatii detaliate la tel. 0764814001 DOAR intre orele 09-20

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular