SEF STATIE PECO
S.C. CARBOGAZ SRL
Ilfov, Romania
4 zile în urmă
source : BuzzJob

Carbogaz este o companie românească, o alternativă locală a pieței carburanților din București și Ilfov.

Inainte de toate, punem pret pe angajatii nostri, pe clienti si pe impactul asupra societatii, si ne propunem sa fim schimbarea pe care dorim sa o vedem in jur.

Credem ca ce este facut din pasiune este facut cel mai bine, de aceea suntem o echipa ce pune suflet in fiecare cerinta care ne este adresata si astfel am reusit sa cream o atmosferă specială, familiară și informală în care clientul să beneficieze de un serviciu personalizat.

Descrierea job-ului / Responsabilități :

Profilul candidatului :

Dedicată construirii viitorului zi de zi, Carbogaz cauta SEF STATIE PECO.

Ne dezvoltam!

Suntem in cautarea unei persoane dornice sa creasca intr-o companie de servicii dedicate, care sa impartaseasca cu noi pasiunea pentru oamenI si care sa aiba capacitatea de a organiza, coordona si controla activitatea si personalul unei statii de distributie de carburanti, in scopul derularii eficiente a operatiunilor si livrarii de servicii de calitate.

Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular