Microbiolog
Eurofins
Bucharest, Bucharest, Romania
5 zile în urmă

Company Description

Eurofins Scientific este o companie internațională de științe ale vieții, oferind o gamă unică de servicii de testare analitică clienților din mai multe industrii, pentru a face viața și mediul nostru mai sigure, mai sănătoase și mai durabile.

De la mâncarea pe care o consumi, până la apa pe care o bei, la medicamentele pe care te bazezi, Eurofins lucrează cu cele mai mari companii din lume pentru a se asigura că produsele pe care le furnizează sunt sigure, ca ingredientele lor sunt autentice și etichetarea corespunde realitatii.

Eurofins consideră că este lider global în testarea produselor alimentare, de mediu, farmaceutice și cosmetice și în serviciile CRO pentru agroștiință.

De asemenea, este unul dintre liderii de piață independenți la nivel mondial în anumite testări și servicii de laborator pentru genomică, farmacologie de cercetare, criminalistică, CDMO, științe materiale avansate și în sprijinul studiilor clinice.

În putin peste 30 de ani, Eurofins a crescut de la un laborator din Nantes, Franța, la peste 47.000 de angajați din cadrul unei rețele de peste 900 de companii independente din peste 50 de țări și care operează peste 800 de laboratoare.

Eurofins oferă un portofoliu de peste 200.000 de metode analitice pentru a evalua siguranța, identitatea, compoziția, autenticitatea, originea, trasabilitatea și puritatea substanțelor și produselor biologice, și furnizează servicii inovatoare de testare clinică de diagnostic, ca unul dintre principalii actori emergenți la nivel mondial in testare clinică specializată de diagnostic.

În 2019, Eurofins a generat venituri totale de 4,56 miliarde EUR și a fost printre cele mai performante companii listate la bursa din Europa din ultimii 20 de ani.

Job Description

 • realizează pregatirea probelor pentru a fi testate atunci când este solicitat;
 • realizează preparararea și utilizarea reactivilor de laborator în acord cu mențunile specifice fiecaruia;
 • asigură verificarea mediilor de cultură și a reactivilor;
 • întreține colecția de microorganisme a laboratorului și o utilizează exclusiv în acord cu cerintele testelor;
 • efectuează cântăriri la balanţele și dilutoarele gravimetrice;
 • efectuează analizele conform procedurilor specifice de lucru;
 • realizează interpretarea rezultatelor și validarea acestora conform procedurilor specifice de lucru;
 • completează înregistrările pentru activitățile desfășurate.
 • Qualifications

  Absolvent studii superioare de specialitate in domeniul stiintelor exacte (Biologie, Biochimie, Medicina Veterinara, Medicina Umana, Industria Produselor Alimentare, USAMV, Biotehnologii)

  Experienta anterioara de lucru intr-un laborator de analize food - min 2 ani

  MS Office, Outlook, Lims (ideal)

  Lb engleza - nivel avansat

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular