Red Bull Student Marketeer - Constanța (m/w/d)
Red Bull
Constanta, Constanta, RO
6 zile în urmă
 • Student
 • Dacă te regăsești, trimite-ne CV-ul tău la recrutare@ro.redbull.com
 • Part-time

Student Marketeer-ii Red Bull sunt în centrul celui mai dinamic program de ambasadori de marcă și produs din lume. Ei înțeleg pe deplin publicul țintă Red Bull și sunt responsabili cu prezentarea și buna înțelegere a imaginii și a produselor Red Bull în campus și în regiune. Obiectivul unui Student Marketeer este acela de a identifica noi consumatori, de a entuziasma studenții, de a impulsiona vânzările și de a gestiona prezența Red Bull în campus. Asta presupune construirea unei relații cu clienți și consumatori, încurajarea încercării produselor Red Bull, lucrul la evenimente Red Bull și asigurarea unei interacțiuni memorabile între consumatori și marcă. Un Student Marketeer apreciază flexibilitatea programului de lucru, diferit de clasicul de la 9 la 5, și lucrul într-o atmosferă relaxată.


Zone care pun în valoare punctele tale forte

Toate responsabilitățile cu care te vom încredința

FII AMBASADOR DE MARCĂ ȘI PRODUS

Trăiește și respiră stilul și valorile mărcii și companiei, reprezintă brand-ul într-o manieră premium în interacțiunile de zi cu zi cu clienții și consumatorii noștri.

Crește baza de consumatori prin încurajarea încercării produselor și prin creșterea notorietății Red Bull. Cum? Prin sampling în momentul potrivit și în locul potrivit, răspunzând cu competență oricăror întrebări din partea consumatorilor.

Elaborează și execută planuri dedicate de acțiune în campus, urmărind o interacțiune autentică și plăcută cu studenții prin aducerea la viață a mărcii Red Bull în universități.

Crează-ți o rețea strânsă de contacte în rândul persoanelor cheie, cu rol de decizie.

Intermediază interacțiunea cu marca printr-o prezență autentică, credibilă, pe rețelele de socializare.

Adu-ți aportul la evenimentele organizate sau susținute de Red Bull, contribuie la asigurarea unei experiențe memorabile cu marca.

EXCELENȚĂ ÎN EXECUȚIE

Demonstrează excelență în execuție și atenție la detalii în toate aspectele rolului tău.

Colaborează și schimbă idei cu echipa.

Planifică-ți și raportează-ți activitatea cu punctualitate și rigurozitate în platformele online dedicate.

Contribuie la dezvoltarea business-ului media Red Bull prin identificarea de oportunități și tendințe, prin schimb de cunoștințe relevante și revelatoare.

FII EXPERT ÎN VÂNZĂRI

Creează-ți o relație cu reprezentanții de vânzări din zonă și asigură-te că Red Bull e disponibil și vizibil în magazine.

Colaborează cu echipa de vânzări pentru a ”deschide ușa” în locații noi de distribuție pentru Red Bull în campus și nu numai.

Pentru ca Red Bull să fie în permanență în mintea reprezentanților punctelor de vânzare, exploatează experiențele și evenimentele din lumea Red Bull aducându-le în magazine.


Ariile tale de cunoștință și expertiză

 • Student
 • Abilități de comunicare excelente
 • Carismă, energie, pozitivitate și personalitate puternică
 • Ești o persoană sociabilă, ce relaționează cu oameni diferiți în contexte diferite, cu mare ușurință
 • Absorbit de viața de studenție și un adevarat cunoscător al orașului în care vei lucra și al evenimentelor cool care se întâmplă în zona ta
 • Etalezi un spirit antreprenorial, creativ, cu un înalt simț al răspunderii și cu spirit de inițiativă
 • Abilitatea de a gestiona o ”coabitare” job part-time și studii universitare, preferabil cu disponibilitate ocazională de a lucra seara și în weekend
 • Dorința de a învăța, de a deprinde și aplica noi aptitudini, în special pe partea de marketing, negociere și vânzări
 • Te leagă prietenii de oameni respectați în campus, genul de oameni care se fac auziți și ascultați
 • Entuziasmat de Red Bull - marcă & produs

Raportați această lucrare
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular