A N U N Ţ planificare candidați pentru susținerea interviului de departajare specialitatea resurse umane
Politia Romana
Bucureşti, Romania
2 zile în urmă

A N U N Ţ

În referire la concursul organizat de IGPR pentru ocuparea a 2 posturi vacante de ofițer de poliție, specialitatea resurse umane, existente la nivelul IGPR Direcţia Management Resurse Umane, cu personal recrutat din sursă internă, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor de poliţie care îndeplinesc condiţiile legale.

Vă aducem la cunoştinţă planificarea candidaților pentru susținerea interviului de departajare , după cum urmează :

ÎN DATA DE 09.02.2021, ORA 10 : 00 :

Pentru postul vacant de ofiţer specialist I, poziţia 211 inspector de muncă în domeniul relațiilor de muncă / serviciu din cadrul Biroului Inspecţia Muncii Şi Prevenirea Riscurilor Profesionale :

 • IGP / RURM / 17
 • IGP / RURM / 11
 • Candidații vor susține interviu de departajare, din tematica și bibliografia de concurs stabilită pentru proba scrisă, conform planificării de mai sus, la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române, din strada Mihai Vodă nr.

  6, sector 5, Bucureşti.

  Accesul candidaților se va face în intervalul orar 09 : 00-09 : 15. Candidaților nu li se va mai permite accesul după ora 09 : 15 şi vor fi declarați NEPREZENTAT .

  Atât în sala de așteptare, cât și pe parcursul desfășurării interviului, candidații vor avea asupra lor doar documentul de identitate valabil (carte de identitate, permis de conducere sau paşaport) şi pix / stilou de culoare albastră (nu vor avea voie cu materiale documentare, manuale, cărți, culegeri, formulare, rezumate, dicționare, notițe, însemnări etc, precum şi cu telefoane mobile, căști audio, precum și cu orice alte mijloace electronice de calcul sau de comunicare).

  Fraudele, precum şi tentativa de săvârşire a acestora se sancţionează prin eliminarea din concurs a candidatului / candidaților în cauză.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular