Office Manager Satu Mare
CVing S.R.L.
Romania
46 zile în urmă

Cauti o idee de afaceri? Alege sa devii partenerul nostru de afaceri!

ING iti ofera o oportunitate unica de investitie in domeniul serviciilor bancare prin dezvoltarea unei afaceri proprii care presupune servicii de consultanta, promovare si vanzare de produse bancare.

Profil

A fi Office Manager intr-un ING Office presupune implicare 100% in dezvoltarea acestui business.

Activitatea consta in egala masura in vanzarea produselor bancare si de asigurari, cat si in oferirea unei experiente post-vanzare de calitate.

In parteneriatul cu ING, accentul se pune in primul rand pe calitatea serviciilor oferite pentru a putea forma un portofoliu solid de clienti.

Resursele implicate pentru a avea un business de succes sunt multiple. Un rol principal il are viziunea de ansamblu asupra business-

ului si strategia, imbinate cu o buna organizare a echipei si a intregii activitati.

Investitie

 • minimum 30.000 de euro
 • si 5.000 de euro taxa de franciza.
 • Cum colaboram

  Parteneriatul cu ING se va desfasura printr-o societate cu raspundere limitata (SRL), unde ING Office Managerul este asociat unic / administrator.

  Obiectul de activitate este cel de intermediere servicii financiare si asistenta in brokeraj.

  Activitatea este reglementata in baza unui contract de prestari servicii incheiat cu ING Bank si a unui contract de subinchiriere pentru spatiul in care se desfasoara activitatea.

  Toti partenerii ING Bank beneficiaza de aceleasi conditii contractuale.

  Contributia ING

  Ce le oferim partenerilor nostri?

 • Business la cheie, pus la dispozitie de ING;
 • Brandul si conceptul inovator ING, cele doua contributii forte;
 • Expertiza ING ca suport in dezvoltarea acestui business;
 • Conceptul retail ING Offices Self’Bank, un avantaj competitiv, unic pe piata din Romania.
 • Pentru deschiderea si sustinerea acestui business, ING ofera suport in directii multiple, incepand cu identificarea locatiilor, inchirierea si amenajarea lor, predarea la cheie catre Office Manager;
 • dotarile locatiilor constau in echipamente Self’Bank si aparatura IT, soft-uri, materiale promovare, sistem de securitate.

  Instruirea angajatilor si a Office Managerului precum si partea de suport ce consta in manuale / procese / proceduri, sunt oferite de catre ING Bank.

  Ce le oferim clientilor?

 • Servicii de consultanta de calitate, produse bancare personalizate si produse de asigurari, toate oferite printr-un canal de distributie inovativ pe piata din Romania;
 • Independenta in efectuarea operatiunilor bancare prin Self’Bank clientul nu depinde de un functionar bancar pentru a-si efectua operatiunile bancare;
 • toate operatiunile cash si non-cash sunt efectuate pe baza cardului la cele doua tipuri de aparate din Self’Bank : Bancomat si Multimat.

 • Atentia acordata in oferirea serviciilor de catre fiecare ING Office prin consilierea post-vanzare a clientilor;
 • Utilizarea usoara a mai multor servicii pe baza unui singur card (plati, retrageri si depuneri, schimb valutar, transferuri intre conturile clientului, posibilitatea salvarii tranzactiilor efectuate frecvent, internet banking).
 • Aplica acum

  Ai apetit comercial si experienta solida in relatia cu clientii? Ai construit si dezvoltat echipe de succes? Te defineste pasiunea pentru actiune si rezultat si reusesti sa intrevezi oportunitati in orice context?

  Atunci dispui de ingredientele necesare pentru a reusi sa contruiesti o afacere de success.

  Iti poti pune in valoare toate aceste calitati, beneficiind de suportul si expertiza ING Bank!

  Aplică
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular