Revenire la anunțul din data de 17.12.2020 privind ocuparea unui numar de 86 (optzeci și șase) posturi vacante de ofițer de poliție (medic veterinar) în cadrul Poliției Române, prin încadrare directa din sursa externa a persoanelor cu studii corespunzatoare cerintelor postului si care îndeplinesc conditiile legale
Politia Romana
Bucureşti, Romania
1 zi în urmă

A N U N Ţ

În conformitate cu prevederile Legii nr. 360 / 2002 privind Statutul poliţistului şi ale O.M.A.I. 140 / 2016 privind activitatea de management resurse umane în unităţile de poliţie ale M.

 • A.I., ambele cu modificările şi completările ulterioare;
 • În revenire la anunțul din data de 17.12.2020 privind ocuparea unui număr de 86 (optzeci și șase) posturi vacante de ofițer de poliție (medic veterinar) în cadrul Poliției Române, prin încadrare directă din sursă externă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale.

  Vă aducem la cunoştinţă faptul că se îndreaptă eroarea materială din cuprinsul capitolului B Tematică și bibliografie generală , în sensul că Hotărârea de Guvern pentru aprobarea Standardelor naţionale de protecţie a informaţiilor clasificate în România, cu modificările şi completările ulterioare, are nr.

  585 din 2002 și nu 585 din 2005.

  Celelalte prevederi ale Tematicii și Bibliografiei , propuse în cadrul concursului mai sus menționat, rămân neschimbate.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular