A N U N Ț privind susținerea interviului de departajare pentru ocuparea unui număr de 27 (douăzeci și șapte) posturi vacante de ofițer de poliție (medic veterinar) din cadrul structurilor de protecția animalelor
Politia Romana
Bucureşti, Romania
2 zile în urmă

A N U N Ț

În referire la concursul organizat de Inspectoratul General al Poliţiei Române pentru ocuparea unui număr de 27 (douăzeci și șapte) posturi vacante de ofițer de poliție (medic veterinar) din cadrul structurilor de protecția animalelor existente la nivelul inspectoratelor de poliție județene Alba, Brăila, Brașov, Călărași, Caraș-Severin, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Ialomița, Mehedinți, Mureș, Olt, Prahova, Tulcea, Vâlcea și Vrancea, prin modalitatea încadrării directe, de către persoane cu studii corespunzătoare cerințelor postului și care îndeplinesc condițiile legale.

Vă aducem la cunoștință că interviul de departajare se va susține în data de 05.04.2021 , la sediul I.G.P.R. situat în București, str.

Domnița Anastasia, nr. 1, sector 5, București (sediul C.I.R.P.), de către următorii candidați :

Cod atribuit

IPJCV / PA / MV / 25857

IPJCV / PA / MV / 25822

MH / BPA / 10M

Accesul candidaților în spațiul destinat susținerii interviului se va realiza în intervalul 09.00 - 09.15. Până la cel mult ora 09.

15, toți candidații trebuie să fie prezenți în această sală. Candidaților, care nu sunt prezenți la ora 09.15 în sală nu li se va mai permite accesul și vor fi declarați neprezentat , indiferent dacă se află sau nu în incinta instituției unde se susține proba.

Interviul se susține în vederea departajării candidaților, astfel că va fi declarat admis candidatul care a obținut nota cea mai mare, indiferent de aceasta, în limita numărului de posturi pentru care se susține.

Rezultatele la interviul de departajare nu se comunică pe loc, ci după evaluarea tuturor candidaților, prin postarea unui anunț pe pagina de internet a Poliției Române.

Interviul se înregistrează audio-video. Întrucât interviul de departajare nu este o probă de concurs, potrivit prevederilor art.

41 alin. 4 din Anexa nr. 3 la O.M.A.I. nr. 140 / 2016, acesta nu este supus contestării.

În vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2 și protecției participanților la activitate, candidații sunt obligați să respecte următoarele măsuri :

 • purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, pe toată durata prezenței; pentru evitarea situațiilor neprevăzute candidații sunt obligați să aibă asupra lor o mască de rezervă.
 • Atenție! Nu se permite accesul în incintă cu măști din bumbac sau alte materiale textile. Viziera nu dispensează purtatul măștii.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular