ANUNT. Rezultate obţinute la proba scrisă din data de 17.03.2018 la concursul organizat de Inspectoratul General al Poliţiei Române pentru ocuparea a unor posturi de ofiţer şi agent de poliție specialitatea “operațiuni speciale”, linia de muncă “IT”
Politia Romana
Bucureşti, Romania
12 zile în urmă

A N U N Ţ

În anexa alăturată, vă aducem la cunoştinţă rezultatele obţinute la proba scrisă din data de 17.03.2018 la concursul organizat de Inspectoratul General al Poliţiei Române pentru ocuparea a unor posturi de ofiţer şi agent de poliție cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, existente în statele de organizare ale Direcției Operațiuni Speciale și ale structurilor teritoriale de operațiuni speciale, specialitatea operațiuni speciale , linia de muncă IT , prin modalitatea încadrării directe a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale.

Eventualele contestaţii cu privire la rezultatul obţinut la proba scrisă se pot depune la Direcţia Management Resurse Umane din IGPR în termen de 24 de ore de la afişare, astfel :

 • la nr. de fax 021 / 316.43.61 în ziua de 17.03.2018;
 • in ziua de 18.03.2018, personal la sediul din Bucureşti strada Mihai Vodă nr. 6, sector 5, până la cel târziu ora 17,00 şi, la acelaşi număr de fax, până la expirarea celor 24 de ore, respectiv până la orele 15,45.
 • Candidaţii pot contesta numai notele la propriile lucrări.

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular