Ofițer cu grad de căpitan
Secretariatul General al Guvernului
București, Romania
8 zile în urmă

Unitatea Militară 01835 din Ministerul Apărării Naţionale cu sediul în Bucureşti, Şos. Bucureşti-Floieşti, km. 10.5, sectorul 1, organizează concurs pentru încadrarea, prin chemarea / rechemarea în activitate, a unei funcţii vacante de execuţie prevăzute cu grad de ofiţer, astfel :

 • ofiţer cu informarea şi relaţiile publice la U.M. 01853, Capu Midia, (garnizoana Constanţa), funcţie prevăzută cu gradul de căpitan, gradul maxim care poate fi acordat la chemarea / rechemarea în activitate : căpitan.
 • Candidaţii provin din :

  ofiţer în rezervă, cu excepţia celor cărora li s-a acordat grad în rezervă în condiţiile art. 37 lit. e) din Legea nr. 80 / 1995 privind Statul cadrelor militare, cu modificările şi completările ulterioare şi nu au absolvit o instituţie civilă de învăţământ superior.

  persoane care nu îndeplinesc serviciul militar activ.

  Nivelul minim, domeniul şi specializarea studiilor necesare încadrării funcţiei vacanţe :

 • studii superioare de lungă durată, din perioada anterioară aplicării celor trei cicluri tip Bologna, absolvite cu diplomă de licenţă / echivalentă (ciclul I Bologna) în domeniul : ştiinţe ale comunicării (specializarea în jurnalism sau comunicarea şi relaţii publice, sau ştiinţe ale informării şi documentării);
 • Ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică (specializarea în Comunicare şi relaţii publice-informaţii, sau comunicare publică şi interculturală în domeniul securităţii şi apărării, sau studii de securitate şi informaţii sau psihologie-

 • informaţii); Ştiinţe Politice (specializare în ştiinţe politice, sau studii de securitate); Limba şi literatura (orice specializare) Limbi modeme aplicate (orice specializare);
 • Filozofie (specializarea îu filozogie); studii culturale (orice specializare).

  Condiţii specifice necesare încadrării funcţiei :

  1 an vechime minimă în specialitatea studiilor.

  Data limită de depunere a dosarelor de concurs -16.01.2019, ora 15.00.

  Teste eliminatorii de aptitudini :

  examinarea medicală în perioada 04.02.2019-08.02.2019

  evaluarea psihologică în perioada 18.02.2019 22.03.2019

  evaluarea nivelului de pregătire fizică în perioada 18.02.2019 22.03.2019.

  Data, ora, locul de desfăşurare a testului scris : 28.03.2019, începând cu ora 12.00, la sediul U.M. 01835, Bucureşti, şos.

  Bucureşti-Ploieşti km. 10.5, sectorul 1.

  Depunerea dosarelor şi organizarea concursului se vor face la sediul U.M. 01835, Bucureşti, şos. Bucureşti, Ploieşti, km.

  10.5, sectorul 1, unde vor fi afişate şi detaliile organizatorice necesare.

  Date de contact ale secretariatului : secretar Ungureanu Iuliana, telefon 021 / 319.40.00, int. 526.

  Notă : Gradul cadrelor militare în rezervă tebnie să Fie cel mult egal cu gradul maxim care poate fi acordat la chemarea / rechemarea în activitate.

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular