A N U N Ț privind rezultatele verificării îndeplinirii cumulative a condițiilor de participare la concursul organizat la nivelul IGPR în vederea ocupării unui post vacant de ofițer de poliţie din cadrul INC - Serviciul de Biocriminalistică - Laboratorul de genetică, prevăzut cu funcția de ofițer specialist II (expert criminalist), la poziția 1572 din statul de organizare al unității, cu personal recrutat din sursă internă, prin trecerea în corpul ofiţerilor de poliţie a agenţilor de poliţie care
Politia Romana
Bucureşti, Romania
6 zile în urmă

A N U N Ț

 • În referire la concursul organizat la nivelul Inspectoratului General al Poliţiei Române în vederea ocupării unui post vacant de ofițer de poliţie din cadrul Institutului Național de Criminalistică - Serviciul de Biocriminalistică - Laboratorul de genetică, prevăzut cu funcția de ofițer specialist II (expert criminalist), la poziția 1572 din statul de organizare al unității, cu personal recrutat din sursă internă, prin trecerea în corpul ofiţerilor de poliţie a agenţilor de poliţie care îndeplinesc condiţiile legale;
 • Vă aducem la cunoștință rezultatele verificării îndeplinirii cumulative a condițiilor de participare la concurs, după cum urmează :

 • Candidații care îndeplinesc cumulativ condițiile de participare la concurs și ale căror dosare de recrutare au fost validate :
 • VALIDAT

 • Candidații care nu îndeplinesc condițiile de participare la concurs și ale căror dosare de recrutare au fost invalidate :
 • IGP / INCBIO / 4

  Nu îndeplinește condiția prev. de art. 27 45 lit. a) din Legea nr. 360 / 2002 privind Statutul polițistului, cu modificările și completările ulterioare.

  IGP / INCBIO / 5

  Nu face dovada îndeplinirii condiției prev. de art. 27 45 lit. a) din Legea nr. 360 / 2002 privind Statutul polițistului, cu modificările și completările ulterioare.

  Nu face dovada îndeplinirii condițiilor de studii prevăzute în fișa postului.

  Lipsă copie act de identitate.

  Candidații ale căror dosare de recrutare au fost validate urmează să susțină proba scrisă în data de 13.03.2021. Detaliile referitoare la proba scrisă vor fi aduse la cunoștință printr-un anunț ulterior, postat pe aceeași cale.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular