Anunt cu rezultatele obţinute la proba practică din data de 06.03.2018 în urma contestaţiilor depuse de către candidaţii înscrişi la concursul organizat la nivelul IGPR în vederea ocupării a 20 de posturi vacante de ofițer de poliție și a 29 de posturi vacante de agent de poliție, specialitatea “operațiuni speciale”
Politia Romana
Bucureşti, Romania
40 zile în urmă

A N U N Ţ

În conformitate cu prevederile Legii nr. 360 / 2002 privind Statutul poliţistului şi ale O.M.A.I. 140 / 2016 privind activitatea de management resurse umane în unităţile de poliţie ale M.

A.I, ambele cu modificările și completările ulterioare.

În referire la concursul organizat la nivelul Inspectoratului General al Poliţiei Române în vederea ocupării a 20 de posturi vacante de ofițer de poliție și a 29 de posturi vacante de agent de poliție din cadrul I.

G.P.R., existente în statele de organizare ale Direcției Operațiuni Speciale și ale Brigăzilor de Operațiuni Speciale Alba-

Iulia, Bacău, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Suceava, Târgu-Mureș și Timișoara, specialitatea operațiuni speciale , linia de muncă exploatare tehnică , prin modalitatea încadrării directe.

În urma analizării documentelor elaborate de către candidați în cadrul probei practice din data de 06.03.2018, precum și a vizionării înregistrărilor audio-

video din cadrul probei, comisia de soluționare a contestațiilor hotărăște, după cum urmează :

Nr. crt.

Numele și prenume candidatului

Decizia comisiei de soluţionare a contestaţiilor

Bolboacă Marian-Adrian

contestația nu a fost depusă în termenul stabilit conform anunțului

Cruceanu Alina-Marcela

contestația se respinge ca neîntemeiată

Din Marius-Nicolae

contestația se respinge ca neîntemeiată

Ilie Carmen-Mihaela

contestația se respinge ca neîntemeiată

Manole Nicușor

contestația se respinge ca neîntemeiată

Popa Suzana

contestația se respinge ca neîntemeiată

Vătămanu Marinela-Roxana

contestația se respinge ca neîntemeiată

Rezultatele stabilite de subcomisiile de concurs la proba practică rămân definitive.

Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
Continuă
Formular