Android Developer
Magnetic Studios
București, RO
6 zile în urmă
source : jobs4it

Magnetic Studios caută un Android Developer pasionat si talentat care să dezvolte aplicatii native Android si care sa inteleaga de ce atentia la detalii este importanta.

Dacă ești pasionat de ceea ce faci, ambițios si ai o atitudine pozitiva, atunci ne-ar face plăcere să devii un membru de bază in echipa noastră!Vei lucra full time în centrul Bucureștiului, cot la cot cu o echipă de Project Manageri, Designeri UX și alți Developeri, pentru proiecte digitale ale unora dintre cele mai mari clienti de pe piata.

Lucram cu Beck's, Crucea Rosie, Mercedes, Orange, Samsung, Staropramen și ne mandrim cu multi alții.Cum știi că ești persoana pe care ne-

o dorim?Ai cel puțin trei ani experiență;Intelegi Android SDkIntelegi arhitectura aplicatiilor AndroidScrii cod tinand cont de resursele utilizateREST si SQL nu sunt termeni noi pentru tineDaca vrei sa lucrezi pe proiecte interesante si foarte interesante de Augumented Reality, 360 views, Image processing, Geo-

 • Locations si StreamsDaca stii limba engleza atat scris cat si vorbitJobul este full-time, iar pe langa salariul motivant, mai cuprinde : Proiecte de anvergură și inovative în care poți veni cu abordări noi;
 • Un mediu de lucru flexibil, într-o companie inovativă, cu o reputație foarte bună.Pentru a aplica, trimite-ne un email in care sa ne convingi ca esti potrivit pentru acest job.

  Nu uita sa atasezi in email CV-ul si un portofoliu sau linkuri catre aplicatiile realizate de tine.Interviul va avea 3 pasi : 1.

  Sa ne cunoastem mai bine : evaluare a CV-ului si prezentare a companiei2. Proba practica : test practic pe care il poti face de acasa3.

  Proba finala : interviu cu unul dintre seniorii din echipa noastra de mobile development.Magnetic Studios este o agenţie interactivă, parte a grupului Lowe Advertising, care oferă soluţii complete de comunicare şi marketing digital precum : creatie online, dezvoltare şi management de platforme web si dezvoltarea aplicatiilor mobile.

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular