Operator Calculator Ice Cream (Perioada Determinata)
Unilever
Bucharest, Romania
2 zile în urmă

Principalele responsabilitati : Gestioneaza documentele (POD-urilor Proof Of Delivery) - sortarea POD-urilor cu probleme si fara probleme Comunica echipei problemele aparute in sch.

II (suplimentari, urgente etc) Proceseaza in sistemul TeemApps, miscari de receptie, transfer, livrare Verifica concordanta intrari-iesiri SAP-TeemApps Asigura respectarea flow-ului de documente financiare Comunica cu DC Ice Cream pentru rezolvarea problemelor referitoare la documente / stocuri si alte aspect legate de activitatea specifica.

Responsabilitati QSHE (Calitatea,Siguranta, Sanatate, Mediu) : Insusirea si aplicarea procedurilor Sistemului de Management Integrat care privesc Sanatatea si Securitatea in munca si Protectia mediului.

Insusirea si respectarea normelor in vigoare care privesc securitatea si sanatatea in munca, situatiile de urgenta si modul de organizare pentru apărarea împotriva incendiilor, care au fost prelucrate conform instructajului periodic.

Insusirea si aplicarea procedurilor Sistemului de Management Integrat care privesc Calitatea, Sanatatea si Securitatea in munca si Protectia mediului.

Urmarirea respectarea procedurilor legate de sanatate, protectie si mediu. Are o atitudine responsabila fata de mediul in care isi desfasoara activitatea, respectand procedurile Unilever si legislatia romana in vigoare.

Asigura depozitarea deseurilor la locurile special destinate acestui scop. Criteriile de evaluare profesionala aplicabile la nivelul angajatorului : Performanta Dvs.

va fi evaluata periodic in conformitate cu criteriile de evaluare prevazute in Regulementul Intern si tinand cont de obiectivele individuale de performanta ce va vor fi comunicate de catre managerul direct.

 • Criteriile generale de evaluare a performantei se refera la : - gradul de indeplinire a sarcinilor descrise in fisa postului / al obiectivelor individuale si de echipa, asa cum va vor fi comunicate de managerul direct si agreate periodic (in scris);
 • gradul de asumare a responsabilitatii in legatura cu activitatea prestata; - aspecte legate de calitatea prezentarii la locul de munca (respectarea programului de lucru, tinuta, evitarea intarzierilor si a absentelor nemotivate, folosirea echipamentelor de lucru si a echipamentelor de Protectia Muncii in desfasurarea activitatii zilnice, etc);
 • aspecte relationale (capacitatea de lucru in echipa, respectarea conduitei fata de managerul direct si fata de colegi, etc);
 • respectarea tuturor regulilor si procedurilor specifice postului ocupat, precum si celor aplicabile in companie in ansamblul sau.
 • Unilever is an organisation committed to equity, inclusion and diversity to drive our business results and create a better future, every day, for our diverse employees, global consumers, partners, and communities.

  We believe a diverse workforce allows us to match our growth ambitions and drive inclusion across the business. At Unilever we are interested in every individual bringing their Whole Self’ to work and this includes you! Thus if you require any support or access requirements, we encourage you to advise us at the time of your application so that we can support you through your recruitment journey.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular