Project manager constructii civile
Auchan
BUCURESTI
2 zile în urmă

Project manager constructii civile

 • Post : Project manager constructii civile
 • Departament : Finante
 • Orașe : BUCURESTI
 • Disponibil de la : 12 octombrie 2020
 • Responsabilități

  Se implica in managementul proiectelor de implementare constructii de spatii comerciale Se implica in proiecte de constructii pentru hipermarket, supermarket si magazine de proximitateRaspunde de gestiunea implementarii si incadrarea in bugetul alocatAsigura finalizarea cu succes a proiectelor de constructii alocate.

  Profilul candidatului

  Absolvent / a de studii superioare de specialitate (de preferat Universitatea Tehnica de Constructii)5-6 ani experienta intr-un rol de Project manager pentru constructii civile la cheieCunostinte solide de lucru in AutoCAD (conditie obligatorie)Experienta in planificarea si controlul proiectelor utilizand softuri specifice (de ex : Oracle Primavera)Experienta in achizitii si pregatire de licitatiiCertificarile in domeniu reprezinta un avantajDisponibilitate pentru deplasari (30% din program)Capacitate foarte buna de comunicare, grad ridicat de intelegere si adaptare.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular