ANUNŢ privind susţinerea probei interviu la concursul organizat în vederea ocupării funcției vacante de şef serviciu la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, poziţia 35 din statul de organizare al unităţii, cu personal recrutat din sursă internă
Politia Romana
Bucureşti, Romania
1 zi în urmă

A N U N Ţ

 • În conformitate cu prevederile Legii nr. 360 / 2002 privind Statutul polițistului și ale OMAI nr.140 / 2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile de poliție ale Ministerul Afacerilor Interne, ambele cu modificările și completările ulterioare;
 • Cu data prezentului anunț, vă aducem la cunoştinţă că susţinerea probei interviu pentru concursul organizat în vederea ocupării funcției vacante de şef serviciu la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj , poziţia 35 din statul de organizare al unităţii, cu personal recrutat din sursă internă, va avea loc la data de 17.

  10.2019 , la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române din Str. Mihai Vodă nr. 4 6, Sectorul 5, Bucureşti, ora urmând a fi stabilită ulterior şi comunicată candidatului în timp util.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular