Tehnician
GYMBOLAND S.R.L.
București
5 zile în urmă
source : Infomunca
 • București
 • Participarea activa la buna functionare a aparatelor de entertainment dedicate copiilor. Tehnicianul are datoria sa intervina atunci cand ii este solicitat si cand este necesar astfel incat toate problemele sa fie rezolvate in timp util.

  Executarea reparatiilor pentru aparate de tip vending machines dar si alte reparatii mecanice si electrice la nivel mediu.

  Requirements

  Cerinte : Cunostinte de baza electro-mecaniceLimba Engleza la nivel conversationalPermis de conducere categoria BPersoana pasionata de reparatii de orice naturaAbsolvent studii medii cu profil tehnic (electric / mechanic)Experienta in domeniul tehnicSpirit de observatie si bune abilitati de comunicare Beneficii : Salariu motivantTichete de masaTichete cadou si diverse bonusuriCadouri de sarbatoriBonusuri in functie de performateTraining-uri de perfectionareTeambuilding-uriMediu placutTelefonMasina

  Restrictions

  Minimum experience level required 1 - 2 years

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular