Lucrător comercial Drive In Sibiu
HORNBACH
Sibiu, RO
6 zile în urmă
 • hornbach footer position : relative; margin-top : -50px; height : 30px; clear : both; margin-bottom : 20px; background : #EEE none repeat scroll 0% 0%;
 • line-height : 30px; padding : 0px 10px; color : #AAA;font-family : "verdana",Open Sans,sans-serif; .hornbach jobtemplate width : 970px;
 • max-width : 100%; height : auto; .joqReqDescription max-width : 100%; height : auto; align : center;
 • Mereu găsești câte ceva de făcut!

  Produsele sunt doar mijloace. Obiectivul nostru este clientul mulțumit."

  1.000 de proiecte. 1 partener : Clienții HORNBACH au mereu planuri mărețe. Renovarea locuinței, construirea unei case sau amenajarea unei grădini - sarcina noastră : susținem clienții în proiectele lor oriunde, acasă sau în magazin.

  Când este vorba despre implementarea de proiecte de succes, oamenii apelează la profesioniștii din branșă. De ce nu și atunci când este vorba despre propria carieră?!

  Lucrător comercial Drive In Sibiu

  Sarcinile dumneavoastră :

  Implicare maximă pentru fluxul de marfă! Încărcare, descărcare, verificare marfă recepționată, evidența stocurilor și înregistrarea mișcărilor de marfă.

  Întreaga varietate a lanțului logistic din magazinul nostru cu Drive-In se află în mâinile dumneavoastră.

  Mai mult decât mutat de paleți! Clienții, furnizorii, colegii : toți au nevoie de sprijinul dumneavoastră. Asigurați servicii impecabile pentru toate domeniile implicate.

  Ordine și jumătate din muncă este deja făcută! Păstrați curățenia și structura necesare la locul de muncă, astfel încât marfa să poată fi depusă la raft în cel mai scurt timp.

  Calificările dumneavoastră :

  O bază solidă! Fie că sunteți la început de carieră, fie că aveți deja experiență profesională în domeniul logistic sau comercial, putem crea împreună o bază solidă.

  Cunoștințe în domeniul lucrului cu lemnul reprezintă un avantaj.

  Un lanț logistic ce funcționează bine! Contribuiți la un flux de marfă fără probleme în cadrul magazinului nostru cu Drive-In grație permisului de stivuitor pe care îl dețineți și a cunoștințelor elementare de calculator.

  Implicare maximă! Și meșterii matinali și cei care lucrează până noaptea târziu au nevoie ca marfa să fie la locul ei. Sunteți flexibil cu privire la activitatea dumneavoastră în timpul programului de funcționare a magazinului?

  Atunci bine ați venit în familia HORNBACH !

  În echipa noastră cu peste 20.000 de colegi există întotdeauna loc pentru idei noi și oameni talentați, care doresc să transforme viitorul lor profesional într-un proiect de succes.

  Ne bucurăm să primim candidatura dumneavoastră.

  Aplicați acum online. Vă rugăm să ţineţi cont că CV-urile depuse sub formă de hârtie nu vă vor fi transmise înapoi.

  Id solicitare : 14385

  Cuvinte cheie : lucrator vanzare, vanzator, consilier vanzare, consultant vanzare

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular