Analist Testare Documentare Senior
Centrala_Directia Solutii IT_Departament Sisteme IT Core_Biroul Core Banking Pasive
București, RO
6 zile în urmă
source : jobs4it

BucureștiLocaţie Bucuresti Nume organizaţie Centrala Directia Solutii IT Departament Sisteme IT Core Biroul Core Banking Pasive Descriere departamentBanca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, incluzand operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a bancilor de locuinte.

BCR este cel mai valoros grup financiar din Romania dupa numarul de clienti si increderea pe care acestia ne-o acorda. Varietatea produselor si a serviciilor oferite de catre BCR clientilor sai, se reflecta in diversitatea si complexitatea oportunitatilor de cariera pe care le poti regasi aici.

In industria financiara din Romania, BCR creeaza si promoveaza standarde in ariile de expertiza bancara si, in acelasi timp, este o scoala de banking pentru tinere talente.

Banca Comerciala Romana (BCR), member of Erste Group, is the largest financial group in Romania. It covers universal bank operations (retail, corporate & investment banking, treasury and capital markets), as well as leasing companies, private pension plans, savings and home-

financing institutions. Judging by the number of clients and by the trust bestowed by customers, BCR is the most valuable financial group in Romania.

The variety of products and services offered to clients is represented by the diversity and complexity of career opportunities that can be found within the company.

For the Romanian financial industry, BCR is a pillar, for it establishes and promotes the standards of the banking and finance areas of expertise.

Moreover, BCR is a school of banking for young talents.Descriere scurtăCe vei face : Elaborezi scenariile de testare si le transmit pentru validare catre echipa de proiect si aprobarii coordonatorului si supervizoruluiExecuti testarea tehnica si functionala a sistemelor de aplicatii, a modulelor, unitatilor, componentelor si a produselor pilot in mediu de laborator, conform metodelor si standardelor de testare stabiliteOferi suport si training pentru pregatirea colegilor si performanta in echipaOferi feed-

back managerului in legatura cu performanta colegilor din echipaLa cererea managerului coordoneaza activitatea de testare a unui grup de analisti testare si documentareEfectuezi arhivarea / salvarea tuturor scenariilor de testare, planurilor de testare si a documentatiilor legate de aplicatii, intr-

un mod securizat, conform standardelor aprobateVerifici daca dezvoltarile respecta documentele tehnice stabiliteTe asiguri ca dezvoltarile sunt insotite de testele de dezvoltator (Unit tests)Estimezi necesarul de efort (in PD) pentru desfasurarea activitatiiPregateste mediul de testare pentru acceptanta de business (UAT / BAT)Asiguri suport pentru acceptanta de business (UAT / BAT)Consolidezi rapoartele de testare si pastrezi evidenta jurnalului de problemeRealizezi si actualizezi (in caz de modificari) documentatia aferenta utilizatorilor pentru sistemele de aplicatii dezvoltate sau gestionate in cadrul Directiei Solutii IT, conform standardelor aprobateDescriere detaliatăEsti potrivit pentru acest rol daca ai : Studii superioare si cusuri despecializare in domeniul ITExperienta de specialitate : minimum 5 aniCunostinte despre banca si produse / servicii bancareCunostinte in tehnici de testareExperienta in utilizarea unor pachete software specializate poate constitui un avantajLucrul cu pachete complexe software in dezvoltarea de aplicatii pentru domeniul bancar constituie un avantajExperienta in tehnologia Oracle constituie un avantajPL / SQL nivel mediuLimba engleza nivel mediuCerinţe post Detalii suplimentare

Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular