Consultanti vanzari
ECADOR AGENT DE ASIGURARE S.R.L.
Galati
‎în urmă cu 12 ore
source : EJOBS GROUP

Candidatul ideal

Studii medii sau superioare (cu diploma de absolvire)

Abilitati de comunicare, spirit antrepenorial, orientare catre dezvoltare personala, cariera si castiguri financiare. Disponibilitate program, cunostinte operare P.C., atitudine pozitiva,

Experienta si calificarea nu reprezinta o conditie, dar pot constitui un avantaj.

Descrierea jobului

Gestionare si imbogatire baza de date Companie, prospectare piata in vederea identificarii de potentiali clienti, ofertare programe financiare nebancare, participare la intalniri cu clienti persoane fizice si juridice, negocierea si intermedierea de contracte servicii financiare individuale sau de grup, programe de economisire, planuri de burse sau pensii private, asigurari de viata si / sau de sanatate, in parteneriat cu cele mai importante Companii Private din domeniul medical, asigurari property, locuinte si bunuri.

ASIGURAM :

Spatiu office cu acces gratuit la utilitati si la serviciile Agentiei, mediu de lucru placut si dinamic, apartenenta la un colectiv si la un brand de notorietate, instruire de specialitate, programe permanente de pregatire si de perfectionare, cursuri profesioniste furnizate de traineri cu experienta si cu realizari in domeniu.

Sustinere initiala (inclusiv de natura financiara) si permanenta pe toata durata colaborarii.

Posibilitate cariera pe termen indelungat si venituri financiare motivante situate la cel mai ridicat nivel din piata de profil, compuse din SUMA FIXA + COMISIOANE DIN VANZARI + BONUSURI PERIODICE SI DE PERFORMANTA si, in plus, pachet de BENEFICII NESALARIALE.

Raportați această lucrare
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular