Coordonator Control Date
E.ON
Piatra Neamț, RO
5 zile în urmă

Delgaz Grid Piatra Neamț

Imaginează-ți cum ar fi dacă ideile tale ar fi ascultate și ai avea șansa să le pui în practică. Să ai oportunitatea să te dezvolți într-un mediu internațional alături de oameni care vor deveni mai mult decât colegi.

Impactul pe care îl vei aduce va avea un efect în comunitate și pentru mediul înconjurător. Suntem peste 6000 de colegi in România, de 15 ani distribuim și furnizăm electricitate, gaze naturale și oferim soluții energetice.

La E.ON vei găsi un mediu de lucru stabil și sigur pentru tine orientat către client. Prinde oportunitatea de a te specializa în domeniul care ți se potrivește sau de a deprinde cunoștințe și abilități în domenii noi.

Tu alegi. Noi ne străduim să iți fie bine.

Ce implică rolul tău în echipa noastră

Organizezi și verifici activitatea de introducere a citirilor contoarelor de energie electrică la consumatorii casnici, mici și mari, eligibili, producători, autoproducători, puncte de contur conform listelor de citiri WO, în vederea facturării consumului de energie în sistemul sistemul SAP-ISU, precum și introducere a datelor grupurilor de măsură ( TT, TC, sigilii, an fabricație, valabilitate metrologică, index, etc.

pe baza WO pentru contorii înlocuiți sau nou montați la consumatorii noi, a introducerii elementelor de pierderi și a corecțiilor solicitate

Organizezi activitatea de gestionare a WO : transmiterea WO spre execuție formațiilor de lucru și operare în sistem, transmiterea WO către compania furnizoare de energie în vederea efectuării modificărilor solicitate sau în vederea facturării / refacturării energiei, asigurarea interfeței între companie, compania furnizoare de energie și prestatorul activității de deconectare-reconectare a consumatorilor

Transmiți bonurile de mișcare contori și a WO care au fost generate ca urmare a unei sesizări sau reclamații făcute de consumatori, iei măsurile necesare rezolvării erorilor apărute în procesul de citire, inclusiv a citirilor cu TPC

Realizezi și alte sarcini care decurg în mod natural din rolul tău, adaptate la cunoștințele și abilitățile tale

Cum îți dai seama că te potrivești

Educaţie necesară : Studii superioare

Cunoştinţe obligatorii cerute de legislaţie : Proceduri specifice

Cunoştinţe IT : SAP ISU; Microsoft Office (Excel;Word;Outlook)

Ce îți oferim noi

Îți oferim mai mult decât un salariu : Primești cadouri cu ocazia evenimentelor importante din viața ta precum căsătoria, 1 iunie iar lista continuă.

Excelezi în ceea ce faci? Poți să fii unul dintre cei care primesc bonusuri de performanță. Dacă locuiești prea departe de sediu, te ajutăm cu decontarea transportului

Plătești ușor cu tichetele de masă : Ai tichetele încărcate pe un card de masă cu care poți să plătești contactless

Lucrezi cu plăcere, sănătos și în siguranță : Ai o asigurare medicală privată. Dacă îți schimbi ochelarii de vedere, noi acoperim o parte din valoarea lor.

Pe durata pandemiei poți lucra și de acasă, dacă aria în care activezi îți permite acest lucru. Noi scriem acest anunț de acasă.

Unii dintre noi lucrăm și pe teren, dar în siguranță

Primești două pensii după ce nu vei mai lucra : E posibil. Prin pensia facultativă vei avea un venit suplimentar, pe lângă pensia din sistemul public

Ești plătit dublu ca să mergi în vacanță : Da, ai citit bine. Ai o primă de vacanță! În plus, ai parte de mai multe zile libere decât angajații altor companii.

După ce te întorci din concediu, noi îți decontăm o parte din valoarea serviciilor turistice

Punem accent pe dezvoltare : Te dezvolți în continuare, alături de noi, prin sesiuni de workshop-uri, training-uri și certificări noi

Raportați această lucrare
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular