CONSULTANT VANZARI in magazinul SarahPopShop
SAPIENT S.R.L.
Oradea
3 zile în urmă
source : Infomunca
 • Romania
 • SC SAPIENT SRL angajeaza consilier vanzari pentru magazinul SarahPopShop din incinta Lotus CENTER, Oradea.Magazinul se adresează tuturor celor care caută accesorii pentru prepararea și servirea mesei.

  Candidatul ideal" Căutăm persoane proactive, cu abilități organizatorice, de vânzare, comunicare și lucru în echipă, care să îndeplinească urmatoarele condiții :

 • minim studii medii absolvite
 • experiența în posturi similare reprezintă un avantaj
 • cunoștințe operare PC (MS Office)
 • seriozitate, perseverență; Responsabilități CONSULTANT VÂNZĂRI : - întreținerea din punct de vedere estetic și funcțional a magazinului - receptie marfa, păstrarea legăturii cu depozitul pentru comenzi, inlocuirea produselor vandute - vânzare directă către clienți - menținerea ordinii și curățeniei în magazin,- activitati specifice casei de marcat.
 • Consultantii nostri au rolul de a indruma fiecare client in a face alegerea potrivita in functie de nevoile acestora. TIP JOB : Full time Dacă te recunoști în descrierea de mai sus, te asteptam in echipa noastra!

  Requirements

  Responsabilități CONSULTANT VÂNZĂRI : - întreținerea din punct de vedere estetic și funcțional a magazinului - receptie marfa, păstrarea legăturii cu depozitul pentru comenzi, inlocuirea produselor vandute - vânzare directă către clienți - menținerea ordinii și curățeniei în magazin,- activitati specifice casei de marcat.

  Consultantii nostri au rolul de a indruma fiecare client in a face alegerea potrivita in functie de nevoile acestora.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular