Consilier vanzari piese de schimb
Agroconcept
Tulcea, Romania
‎în urmă cu 19 ore
source : MyNextJob

Atribuții principale :

promovarea ofertei de produse şi servicii din portofoliu AgroConcept,oferirea de consultanță (suport) dpdv tehnic,lansarea și urmărirea comenzilor de piese în sistemele furnizorilor,suport în realizeaza planului de vanzări PdS,se ocupă de fluxul de piese de schimb din locație (recepție marfă, transferuri, deservire clienți),realizarea de sondaje solicitate de către companie,procesarea reclamaţiilor.

Ne-ar plăcea să te cunoaștem dacă ai :

 • minim studii medii cu diplomă de Bacalaureat sau studii superioare;
 • abilități de negociere și comunicare;
 • focusat spre rezolvarea rapidă a problemelor;cunoștințe peste medie de operare PC;
 • cunoșterea unei limbi străine, preferabil engleză;experiență în domeniu pieselor de schimb (auto, camioane, utilaje agricole) poate constitui un avantaj.

  Beneficii :

  posibilitate de dezvoltare profesională,lucru într-o echipă tânară, energică și focusată pe atingerea obiectivelor,oportunități de training,telefon, laptop,bonuri de masă,comisioane conform politicii companiei,asigurare de sănătate.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular