A N U N Ț cu rezultatele verificării îndeplinirii cumulative a condițiilor de participare la concursul organizat la nivelul IGPR, în vederea ocupării unui număr de 4 posturi vacante de ofițer de poliție, existente la nivelul INC, prevăzute la poziţiile 1513, 1514, 1519/C, respectiv 1519/D în statul de organizare al unităţii, cu recrutare din sursă internă, prin trecerea în corpul ofiţerilor de poliție a agenţilor de poliţie care îndeplinesc condiţiile legale
Politia Romana
Bucureşti, Romania
6 zile în urmă

R O M Â N I A

Ministerul afacerilor interne

Inspectoratul General al Poliţiei Române

BUCUREŞTI

Nr. 223542 din 19.01.2021

A N U N Ț

În referire la concursul organizat la nivelul Inspectoratului General al Poliţiei Române, în vederea ocupării unui număr de 4 (patru) posturi vacante de ofițer de poliție, existente la nivelul Institutului Național de Criminalistică, prevăzute la poziţiile 1513, 1514, 1519 / C, respectiv 1519 / D în statul de organizare al unităţii, cu recrutare din sursă internă, prin trecerea în corpul ofiţerilor de poliție a agenţilor de poliţie care îndeplinesc condiţiile legale, vă aducem la cunoștință rezultatele verificării îndeplinirii cumulative a condițiilor de participare la concurs, după cum urmează :

 • Candidații care îndeplinesc cumulativ condițiile de participare la concurs și ale căror dosare de recrutare au fost validate :
 • VALIDAT

 • Candidații care nu îndeplinesc condițiile de participare la concurs și ale
 • căror dosare de recrutare au fost invalidate :

  IGP / INCEXP / 2

  Nu îndeplinește condiția prev. de art. 27 45 lit. a) din Legea nr. 360 / 2002 privind Statutul polițistului, cu modificările și completările ulterioare.

  Dosar incomplet

  Lipsă copie certificat de căsătorie

  Dosar incomplet

  I. Lipsă declaraţie de confirmare a cunoaşterii şi acceptării condiţiilor de recrutare (Anexa 3)

  II. Neîndeplinirea condiției prevăzute în anunțul de concurs Secțiunea a-II-a - lit. d)

  III. Nu îndeplinește condiția prev. de art. 27 45 lit. a) din Legea nr. 360 / 2002 privind Statutul polițistului, cu modificările și completările ulterioare.

  Dosar incomplet

  Lipsă copie supliment la diploma de licență

  Candidații care îndeplinesc cumulativ condițiile de participare la concurs și ale căror dosare de recrutare au fost validate urmează să susțină proba scrisă în data de 23.

  01.2021. Detaliile referitoare la proba scrisă vor fi aduse la cunoștință printr-un anunț ulterior, postat pe aceeași cale.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular