Programator PHP/MySql
End Soft Design
Bucharest, Romania
1 zi în urmă

2 posturi disponibile : 1 Junior / 1 Senior

Cautam colegi entuziasti, cu experienta in programare si mereu dornici sa invete lucruri noi. Daca ai un portofoliu bogat in programarea PHP, te invitam sa ni-l prezinti!

Asadar, daca ai cunostinte de :

 • PHP / MySQL nivel mediu
 • HTML / CSS nivel mediu
 • Si esti dispus sa dai un mic test PHP, atunci

  Te asteptam sa ne cunoastem!

  RESPONSABILIDADES / BENEFICIOS : Intr-un mediu placut, in care fiecare isi poate dezvolta abilitatile profesionale, munca trebuie sa fie o placere, nu o necesitate.

  Este foarte important sa iti placa ceea ce faci si sa iti doresti sa te dezvolti in acest domeniu. Daca nu reusesti sa privesti lucrurile asa nu vei putea intra in echipa noastra.

  Trebuie sa fii un jucator de echipa, sa fii capabil sa participi la proiecte in termene si conditii de stres si totodata sa fii capabil sa participi si la jocurile din firma, indiferent de tematica.

  Trebuie sa fii foarte ambitios si dornic sa te dezvolti permanent.Banii sunt un rezultat al muncii noastre iar fiecare membru al echipei este recompensat in functie de performante.

  Respectam conditiile legale, oferim salariu fix, respectam concediile si zilele libere, respectam oamenii.Avem nevoie de tine daca iti doresti sa te dezvolti in acest domeniu, daca iti doresti sa lucrezi intr-un mediu tanar, foarte placut si civilizat, si Nu uita! in primul rand daca iti place ceea ce faci.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular