Menajera interna in Bucuresti
PROFILES RECRUITMENT
București
6 zile în urmă
source : Infomunca

Job details - București

Job description - București

Angajam menajera interna pentru familie deosebita din Bucuresti. Activitati de menaj complet in vila. Program de lucru : intern, 4 -

5 zile libere / lunaSalariul lunar net : 2800 3000 lei, contract de munca perioada nedeterminata.Cazare si hrana asigurate de angajator.

Suna si programeaza un interviu cu noi la numerele de telefon indicate, de Luni pana Vineri intre orele 10 : 00 si 17 : 00 sau aplica direct si te vom contacta noi.

Iti punem la dispozitie experienta noastra de 15 ani pe piata muncii din Romania.Pentru mai multe informatii si oferte de locuri de munca urmariti pagina noastra de Facebook : profilesrecruitment si site-

ul nostru. #menajera #curatenie #programintern #menajerainterna#ProfilesRecruitment

Requirements

Candidatul ideal pentru noi este o persoana cu experienta anterioara si care poate prezenta referinte, posesor permis de conducere cat.

B, persoana serioasa, cu initiativa, organizata, interesata de o colaborare pe termen lung.

Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular