Sef Serviciu Depozite Inbound
DRÄXLMAIER Group
Hunedoara, RO
1 zi în urmă
source : jobs4it

DRÄXLMAIER Group este de peste 60 de ani un promotor al inovațiilor, aflându-se în top 100 furnizori ai industriei automotive din lume.

Prin metode inteligente și sustenabile, compania produce sisteme electrice morderne și interioare exclusiviste pentru mașinile premium.

Zilnic, cei aproximativ 70 de mii de angajați din întreaga lume contribuie cu pasiunea și entuziasmul lor la crearea caracterului vehiculelor de lux.

Aceștia susțin leadership-ul tehnologic al companiei prin inițiativă, asumarea responsabilității și dorința de a crea mereu ceva nou.

Căutam un Sef serviciu depozite Inbound EC , care sa coordoneze departamentului de Logistica din plant-ul nostru din Hunedoara de Componente Electronice.

 • Responsabilități : Asigură calitatea și deservirea optimală a depozitului.Asigură aprovizionarea producției, supraveghează modul în care sunt depozitate materiile prime și produsele finite;
 • Asigură îmbunătățirea continuă a procedurilor de lucru, organizării și a proceselor în cadrul departamentului, luând în considerare aspectele economice si calitative, precum și a țelurilor impuse;
 • Inventarierea anuală a ambalajelor și produselor finiteCoordonează, motivează si dezvoltă continuu personalul aflat în subordine pe baza conceptelor de conducere a companiei.

 • Cerințe : Studii superioare;Minimum 5 ani experiență pe o poziție similara;Cunoștințe PC (MS-Office) si SAP8-D - tratarea reclamațiilorGândire de ansamblu si orientare către client si obiective, abilitați de comunicare si lucru in echipa, LeadershipConflict ManagementBeneficii : Posibilități de avansare in cariera;
 • Mediu de lucru competitiv.Daca ești o persoana responsabila care dorește facă parte dintr-o echipa dinamica care își desfășoară activitatea intr-

  un mediu multinațional, te rugam sa aplici si online direct pe site-ul nostru, căutând titlul job-ului : Sef serviciu depozite Inbound EC .

  Toate persoanele care corespund profilului, vor fi contacte in maxim 3 săptămâni.

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular