SLOT ATTENDANT sală jocuri București
S.C. GAMES INTERNATIONAL SLOT MACHINE S.R.L.
București
7 zile în urmă
source : Infomunca

Job details - București

Job description - București

RECRUTĂM personal nou pentru sala proaspăt deschisă în Veranda Mall din strada Ziduri Moși nr. 23, Sector 2 București !!! SLOT ANTTENDANT (Supraveghetor sala Jocuri) Mulți dintre voi vă regăsiți cu aceste calități : aspect fizic plăcut și îngrijit, bune abilități de comunicare și relaționare, atitudine pozitiva și spirit de echipă, nu-

i așa? : ) Ei bine, cu sau fără experiență, în sala de jocuri #GamesInternational aveți deja un job asigurat, cu un Salariu pe măsură! Nu ezitați să ne contactați să aflați detalii, urmând să stabilim împreună ziua bună pentru interviu.

SUCCES și ne reauzim curând!

Requirements

Bună comunicare cu clienții în săli, spirit organizatoric, atenție la detalii, serviabilitate, aspect plăcut și îngrijit, inițiativă și prezență de spirit.

Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
Continuă
Formular