GESTIONAR
SC KOBER SRL
Bucuresti
6 zile în urmă
source : EJOBS GROUP

Candidatul ideal

 • studii medii
 • atestat profesional "stivuitorist" vizat la zi (constituie avantaj)
 • experienta minim 1 an intr-un post similar
 • cunostinte tehnice minime
 • Descrierea jobului

  Gestioneaza produsele finite din cadrul punctului de lucru.

  Salariu fix + bonusuri + bonuri de masa.

  Se acorda asigurare privata de sanatate dupa 3 luni de la data angajarii.

  Nota de informare privind datele cu caracter personal :

  Prin transmiterea CV-ului dvs., intelegem ca sunteti de acord ca datele dvs. personale incluse in acest document, sa fie prelucrate de biroul de resurse umane al SC KÖBER SRL in scopul bunei derulari a procesului de selectie a candidatilor pentru pozitiile publicate pe acest site.

  SC KÖBER SRL isi asuma raspunderea pentru protectia deplina a datelor dvs. personale si se obliga sa nu transmita aceste date unei terte parti fara acordul dvs.

  In cazul in care profilul dvs. nu se califica pentru o selectie la o pozitie la care ati aplicat, datele dvs. personale vor fi pastrate doar pana la finalizarea procesului de recrutare, pentru o perioada de maxim 3 luni, conform politicii noastre de retentie a datelor candidatilor.

  Aceasta politica nu exclude sansa dvs. de a aplica la orice alta pozitie devenita disponibila și anuntata pe site-urile de recrutare.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular