Relationship Manager Micro-Companies ING Office Balcescu Bucuresti
ING Investment Banking
Română
3 zile în urmă

Back to search result

 • we are obliged to ask your permission before placing any cookies on your computer. This website uses cookies to make your browsing experience more efficient and enjoyable.
 • Descopera ING Bank

  ING Bank Romania functioneaza ca o banca universala, servind toate categoriile de clienti prin cele trei divizii specializate : Wholesale Banking, Mid Corporate si Retail Banking.

  Infiintat de oameni cu aspiratii inalte si spirit vizionar, ING continua sa atraga oameni de acelasi calibru : oameni cu initiativa, optimism si deschidere fata de schimbare.

  Inainte de a fi o banca, suntem o companie care se defineste prin viziunea, valorile si echipa sa.

  Misiunea ta :

  Sa fii un ambasador al produselor si serviciilor ING Bank, dedicate companiilor.

  Ce faci in acest rol?

  Promovezi produsele si serviciile bancare ale ING Bank destinate companiilor de tipul : microintreprinderi, start-up-uri, PFA-

 • uri, profesii liberale;Analizezi piata, identifici clienti in scopul promovarii catre acestia a serviciilor si produselor bancare : linii de credit, credite de investitii, depozite, conventii salariale;
 • Gestionezi portofoliul de clienti existenti, oferi consultanta permanenta acestora si ii sprijini in realizarea operatiunilor, dezvoltand totodata relatii pe termen lung;
 • Acorzi suport clientilor in procesul de vanzare si post-vanzare; Participi activ la realizarea target-ului de vanzari si la atingerea obiectivelor calitative.

  Daca stii despre tine ca :

 • Ai studii superioare in domeniul economic si cunostinte de analiza financiara; Iti place sa negociezi si esti orientat / a catre obtinerea celor mai bune rezultate;
 • Iti este familiar domeniul bancar si ai experienta anterioara in activitatea de vanzare produse destinate IMM-urilor;Stii sa imbini lucrul in echipa cu atingerea obiectivelor individuale.

  Vino in echipa ING Office. Te asteapta :

  precum comunicare si negociere;O organizatie orientata catre clienti si pasionata de idei indraznete;Colegi veseli si ambitiosi, gata oricand sa te ajute.

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular