Desenator Tehnic Ventilatie/Clima
HR DIRECT INTERIM
București
2 zile în urmă
source : Infomunca

Job details - București

Job description - București

HR Direct Interim este o companie Franco-Romana, cu sediul in Bucuresti, autorizata de catre Ministerul Muncii pe plan National si International.

HR Direct Interim recruteaza un desenator tehnic pentru instalatii de ventilatie si climatizare, locatie Bucuresti. Descrierea misiunii : - Efectuarea studiilor de conceptie si executare a instalatiilor de ventilatie si climatizare- Calcularea diametrelor si debitului- Efectuarea calcului termic RT2012 (mod de lucru francez)- Participarea la studii de sinteza Avantaje / Beneficii : - Contract de munca inregistrat la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) - durata 3 luni cu posibilitate de prelungire- Salariu 5000 lei net- Tichete de masa in valoare de 15 lei / zi lucrata- Program de lucru : 10 : 00-17 : 00- Birou intr-o locatie accesibila, aproape de mijloace de transport in comun, zona linistita.

Requirements

Descrierea Candidatului Ideal - OBLIGATORIU : - Lucreaza pe 2D, 3D si conceptii BIM- Foloseste Nova sau AUTOCAD- Cunoaste limba Franceza nivel Mediu spre Avansat Mult succes,Echipa HR Direct Interim

Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular