Cautam colegi in echipa noastra de survey!
Valoris Center
BUCURESTI, Romania
4 zile în urmă
source : BuzzJob

Activam de mai bine de 10 ani in domeniul serviciilor de Business Process Outsourcing, avand 2 sedii in Bucuresti si Valcea.

Gestionam proiecte in 7 limbi de circulatie internationala pentru companii de top ce activeaza in diferite industrii (pharma, retail, telecomunicatii, banking, IT, auto, etc.)

Principalul motor al activitatii noastre il reprezinta oamenii - motiv pentru care am investit si vom investi intotdeauna in angajatii nostri prin training-

uri, stagii de pregatire si suport continuu din partea team leaderilor si a managementului.

Aici vei gasi o echipa prietenoasa si cu dorinta constanta de progres. Mai mult decat atat, apreciem oamenii valorosi, drept urmare, cei care demonstreaza initiativa si determinare au sanse reale de a fi promovati, majoritatea managerilor nostri pornind de la postul de reprezentant relatii clienti.

Valoris Center reprezinta o alegere foarte buna atat pentru studenti, fiind un start exceptional in cariera, cat si pentru persoanele cu experienta care vor sa isi dezvolte cunostintele.

In plus, programul este flexibil si ai posibilitatea de a lucra part time sau full time.

Descrierea job-ului / Responsabilități :

Activitate :

 • contactarea clientilor din baza de date
 • obtinerea acordului pentru pastrarea datelor cu caracter personal
 • Program 8h L-V in intervalul 09 : 00-20 : 00

  Sector 3, Bucuresti

  Asteptam CV-ul tau pe adresa : cariere valoris.ro

  Profilul candidatului : Candidatul ideal

  Ne dorim de la tine :

  Sa ai cunostinte de utilizare PC;Sa iti placa sa lucrezi atat in echipa cat si individual;Sa fii comunicativ si sociabil.

  Step 2
  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular