Tehnician electrician
REINERT KUNSTSTOFFTECHNIK SRL
Oradea
3 zile în urmă
source : Infomunca
 • Romania
 • Responsabilitati : Asigură funcţionarea maşinilor, utilajelor şi a echipamentelor electrice și instalațiilor;-execută verificări asupra instalaţiilor electrice vizual, auditiv sau cu ajutorul aparatelor de măsură, prin proceduri adecvate, în vederea respectării normelor P.

 • S.I.Identifică echipamentele şi componentele defecte, în vederea remedierii;Inlocuieşte / repară echipamentul electric defect;
 • Reface izolaţia circuitului şi legăturile de împământare conform normelor tehnice;Repune sub tensiune instalaţia electriă, în vederea verificării calităţii lucrării;
 • Recondiţionează piesele de schimb care nu corespund specificaţiilor tehnice; Verifică sculele şi le înlocuieşte pe cele care numai prezintă siguranţă şi precizie în exploatare.

  Requirements

 • Minim studii medii - absolvent al unui liceu cu profil energetic (calificare de electrician);Abilitati de comunicare si prezentare scris si verbal (fluenta, exprimare clara si concisa);
 • Abilitati de rezolvare a problemelor, implicare si dorinta de dezvoltare personala; Capacitatea de a lucra in echipa;Disponibilitate de lucru in 2 sau 3 schimburi, program de L-V.

  Contact : CV-urile se pot depune la sediul firmei REINERT din Oradea, str. Petre Carp, nr. 18 (in Parcul Industrial, Calea Borsului - al doilea sens giratoriu).

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular