Operator Vanzari Polivalent - MyAuchan Liberty
Auchan Romania
BUCURESTI
1 zi în urmă

Responsabilități

Aranjeaza produsele in raft si raspunde de alimentarea permanenta a raionului, respectand regulile de implantare, calitatea si prospetimea produselorSe asigura ca produsele de la raft au etichete de pret si coduri de bare corecteAsigura coacerea si amplasarea produselor de brutarie si gastronomie respectand gama de produse si retetelePreia comanda clientului aplicand tehnicile de vanzare si ambalare in cadrul vitrinei cu servireEfectueaza receptia cantitativa si calitativa a produselor comandateScaneaza produsele si incaseaza mijloacele de plataTine evidenta incasarilor si a mijloacelor de plataAsigura in permanenta curatenia rafturilor si a spatiului de vanzare respectand planurile de curatenie Iti oferim : Venit de 2235 (dupa primele 3 luni, la care de adauga sporurile de weekend si sarbatori legate).

Training adaptat postuluiPosibilitatea dezvoltarii profesionale in cadrul companieiPachet atractiv de beneficiiMediu de lucru dinamic si motivant

Profilul candidatului

Daca esti o persoana dinamica, cu initiativa, orientata catre client, comunicativa, cu spirit de echipa si vrei sa faci parte din marea familie Auchan, trimite-

ne CV-ul tau. Vei invata pas cu pas ce vei avea de facut si de accea nu este necesara experienta intr-o functie similara.

Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular