Lucrător comercial Baloteşti
HORNBACH
Bucureşti Baloteşti, RO
6 zile în urmă
source : Successfactors
 • hornbach footer position : relative; margin-top : -50px; height : 30px; clear : both;margin-bottom : 20px; background : #EEE none repeat scroll 0% 0%;
 • line-height : 30px; padding : 0px 10px; color : #AAA;font-family : "verdana",Open Sans,sans-serif; .hornbach jobtemplate width : 970px;
 • max-width : 100%; height : auto; .joqReqDescription max-width : 100%; height : auto; align : center;
 • Mereu găsești câte ceva defăcut!

  Produsul nostru nu este marfa. Scopulnostru este clientulmulțumit.

  1.000 de proiecte. 1 partener : CliențiiHORNBACH au mereu planuri mărețe. Renovarea locuinței, construireaunei case sau amenajarea unei grădini -

  sarcina noastră : susținemclienții în proiectele lor oriunde, acasă sau înmagazin.

  Când este vorba despre implementarea deproiecte de succes, oamenii apelează la profesioniștii din branșă.De ce nu și atunci când este vorba despre propriacarieră?!

  Lucrător comercialBaloteşti

  Sarciniledumneavoastră :

  Consiliere, entuziasmare,vânzare! Vă desfășurați activitatea subacest motto și facilitați clienților noștri o experiență decumpărare deosebită la HORNBACH, în departamentul demarfă Sanitare .

  Clientul se află în centrulatenției! Clienții noștri se bucură de pasiunea șide cunoștințele dumneavoastră de specialitate.

  Niciun proiect nueste prea mare, nicio solicitare prea dificilă. Vă implicațiîn proiectele clienților alături de aceștia -

  de laplanificare, până la realizare - ca și cum ar fi aledumneavoastră.

  Consilierea are la bază cunoștințe despecialitate! În calitate de profesionistîn consiliere apelați la întreaga paletă deinstrumente de vânzare, de la lucrul direct la raft, laprezentări de sortiment și până la magazinulonline.

  Păstrăm ordinea și jumătate din muncăeste deja făcută! Clienții simt presiune doar atuncicând lucrează la proiectele lor.

  Dumneavoastrăîi susțineți cu toate celelalte aspecte la căutareamaterialelor potrivite disponibile laraft.

  Calificările dumneavoastră :

  O bază solidă! Fie căsunteți la început de carieră, fie că aveți dejaexperiență profesională în vânzare sauîn consiliere, putem crea împreună o bazăsolidă.

  Pasiunea vă motivează acțiunile! Proiectul dumneavoastră personal este consiliereaclienților noștri. Convingeți prin deschidere și fireadumneavoastră comunicativă și nu faceți diferențe întreclient profi sau meșter pasionat.

  Cu o porție sănătoasă de pasiuneși implicare știți să comunicați în mod corespunzător cutoți clienții.

  Sfaturi & indicii din parteaprofesionistului ce fac diferența! Cunoștințeledumneavoastră de specialitate fac din proiectele clienților operede artă.

  Utilizați instrumentele de vânzare puse ladispoziție în mod profesional și individual, înfuncție de situațiaclientului.

  Implicare maximă! Șimeșterii matinali și cei care lucrează până noapteatârziu au nevoie de sfatul dumneavoastră. Suntețiflexibil cu privire la activitatea dumneavoastră întimpul programului de funcționare amagazinului?

  Atunci bine ați venit în familiaHORNBACH !

  În echipa noastră cu peste 20.000 decolegi există întotdeauna loc pentru idei noi și oameni talentați,care doresc să transforme viitorul lor profesional într-un proiectde succes.

  Ne bucurăm să primim candidaturadumneavoastră.

  Aplicați acum online. Vă rugăm săţineţi cont că CV-urile depuse sub formă de hârtie nu vă vor fitransmiseînapoi.

  Idsolicitare : 14367

  Cuvinte cheie : lucrator vanzare,vanzator, consilier vanzare, consultantvanzare

  Step 2
  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular