Manager Comunicare marca Renault (F/M)
Renault
Bucuresti
2 zile în urmă

Job Description

Manager Comunicare marca Renault (F / M)

Postul este localizat în București.

Are ca misiune principală să asigure implementarea strategiei de comunicare a brandului Renault, conform politicilor Renault Group la nivel regional și global, cu scopul promovării în extern a imaginii de marcă și a modelelor din gamă.

Misiune & responsabilități :

Concepe și implementează planul de comunicare externă pentru marca Renault.

Realizează materiale de comunicare externă pe teme privind actualitatea de produs Renault.

Intermediază relația cu mass-media, propune subiecte, interviuri si intervenții ale purtătorilor de cuvânt ai mărcii. Propune creatori de conținut pentru derularea proiectelor speciale și gestionează relația cu aceștia.

Organizează evenimente specifice de lansare ale noilor modele, statice și dinamice, ținând cont de recomandările și standardele globale ale mărcii.

Coordonează parcul auto de presă, în linie cu obiectivele și strategia de comunicare stabilită.

Furnizează informații pentru newsletter-ele interne ale Grupului.

Profilul căutat :

Studii superioare (studii în domeniile Jurnalism sau Comunicare constituie un avantaj)

Experiență peste 5 ani în Comunicare, Marketing, Advertising, Relații Publice

Competente lingvistice :

 • Limba engleză - nivel avansat
 • Limba franceză nivel mediu
 • Bune competențe MS Office - obligatoriu PowerPoint, Excel

  Abilitați excelente de scriere creativă, conceptualizare și organizare, precum și abilități de lucru cu termene strânse.

  Experiență editorială dovedită, precum contribuția la redactarea de articole pentru publicații externe, la nivel de țară sau corporate.

  Foarte bune aptitudini de comunicare și prezentare, fluență verbală și dicție.

  Abilități de relaționare și socializare. Abilități de persuasiune și negociere. Capacitate de lucru în echipă și în transversal.

  Capacitatea de a rezolva problemele, intuiție dezvoltată și spontaneitate. Diplomație, toleranță, capacitatea de a gestiona bine conflictele.

  Discreție, respect al confidențialității informațiilor interne ale companiei și disponibilitate.

  Creativitate, spirit de analiză și sinteză, autonomie, capacitate de lucru în echipă şi în transversal, o bună cunoaștere a strategiei și activităților Renault Group în România și la nivel internațional.

  Toate candidaturile vor fi luate în considerare indiferent de naționalitate, gen, dizabilitate, vârstă, rasă, culoare, religie, stare de graviditate, identitate de gen sau orientare sexuală.

  Communication

  Renault Group is committed to creating an inclusive working environment and the conditions for each of us to bring their passion, perform to the full and grow, whilst being themselves.

  We find strength in our diversity and we are engaged to ensure equal employment opportunities regardless of race, colour, ancestry, religion, gender, national origin, sexual orientation, age, citizenship, marital status, disability, gender identity, etc.

  If you have a disability or special need requiring layout of the workstation or work schedule, please let us know by completing this form.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular