Manager Produse Proaspete Brasov Coresi
Auchan
BRASOV
4 zile în urmă

Manager Produse Proaspete Brasov Coresi

 • Post : Manager Produse Proaspete Brasov Coresi
 • Departament : Directiune
 • Orașe : BRASOV
 • Disponibil de la : 16 septembrie 2020
 • Responsabilități

  Asigura formarea si integrarea noilor angajatiOrganizeaza activitatea echipei din subordine ( verifica planificarea angajatilor, sedinte zilnice )Gestioneaza activitatea perimetrului alocatVerifica si monitorizeaza comenzile de marfa pentru a asigura necesarul de marfa la raft Asigura implantarea corecta a produselor Mentine relatia cu clientii si raspunde sugestiilor acestora.

  Ti-am starnit curiozitatea? Te asteptam in echipa noastra !

  Profilul candidatului

  Studii superioare absolvite Nice to Have : Alimentatie Publica, Profile Alimentare? Experienta minima intr-un post de Management Echipe si fluxuri operationale de comert?

  Experienta in retail sau experienta in domeniul Horeca si / sau industrie de profil - obligatorie? Limbi straine : Engleza ( de preferat) - Franceza ( de preferat)?

  Cunostinte obligatorii, Microsoft Office (Excel, Word,Powerpoint)? Persoana dinamica, implicata, competitiva, entuziasmata si pasionata de produs si interactiune client, Orientata catre

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular