Specialist în comerţ internaţional- Brașov
VEO Worldwide Services
Brașov, RO
33 zile în urmă
source : Târgul de Cariere

Ești pregătit să devii campion?

Dare Academy, partener strategic al Veo WorldWide Services, vă provoacă să intrați în olimpiada specialiștilor în comerțul internațional B2B.

Trimite-ne CV-ul și vei fi invitat la unul dintre evenimentele de recrutare Dare Academy de pe 23 si 24 Noiembrie din Brașov.

Cei selectați vor urma 4 săptămâni de antrenament, probe și selecții alături de echipa noastră de antrenori. Evaluările pe parcurs îi vor reține pe cei mai pregătiți.

La final, olimpicii se vor alătura echipei Veo de specialiști în comerț internațional.

Ne dorim cei mai buni coechipieri, vorbitori excelenți ai unei limbi străine (germană, maghiară, spaniolă, italiană) și dornici să aibă o carieră în Comerțul Internațional B2B.

Beneficii :

 • Formare la nivelul companiei și internaţional;
 • Reale oportunități de dezvoltare a unei cariere intr-un mediu profesionist, alături de o echipă dinamică și de succes;
 • Pachet salarial și mediu de lucru atractive.
 • Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular