Chargé de gestion douanière (F/M)
Groupe Renault
Mioveni, FR
6 zile în urmă

Job Description

RESPONSABILITATI post Chargé de gestion douanière :

Asigura intocmirea formalitatilor vamale import / export pentru toate marfurile destinate Renault sas.

Aplica si respecta legislatia vamala, procedurile si regimurile vamale.

Cunoaste si utilizeaza aplicatiile informatice specifice domeniului vamal cu scopul intocmirii corecte a formalitatilor vamale.

Asigura interfata cu logistica Renault sas, cu toti colaboratorii Renault sas, cu brokerii si cu Vama Franceza in vederea rezolvarii eventualelor erori sau litigii, pentru evitarea si minimizarea costurilor suplimentare si a amenzilor pentru întreprindere.

Prezinta Vamei Franceze documentele si explicatiile aferente in cazul controalelor vamale.

PROFIL CAUTAT :

 • studii superioare economice;
 • competente lingvistice : franceza - nivel avansat, engleza - nivel mediu reprezinta un avantaj;
 • notiuni de baza in comert international; notiuni de baza privind piesele auto;
 • bune cunostinte de operare PC MS Office;
 • capacitea de analiza si sinteza si priorizarea sarcinilor, autonomie si capacitate de a lucra in echipa si in transvers;
 • flexibilitate in relatia cu Clientul si orientare catre client; capacitate de gestionare a timpului de lucru; abilitati de comunicare si relationare, gandire structurata

  Finance & Control

  Renault Group is committed to creating an inclusive working environment and the conditions for each of us to bring their passion, perform to the full and grow, whilst being themselves.

  We find strength in our diversity and we are engaged to ensure equal employment opportunities regardless of race, colour, ancestry, religion, gender, national origin, sexual orientation, age, citizenship, marital status, disability, gender identity, etc.

  If you have a disability or special need requiring layout of the workstation or work schedule, please let us know by completing this form.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular