Tehnician Service
Agroconcept
Tulcea, Romania
5 zile în urmă
source : MyNextJob

ATRIBUȚII ȘI RESPONSABILITĂȚI Asigură asistență tehnică pe durata execuției lucrărilor de reparații și punere în funcțiune a echipamentelor și instruiește operatorul desemnat de căatre client cu privire la utilizarea utilajului.

Efectuează, în locaţia clientului, activităţi de revizie, întreţinere şi reparare a utilajelor şi echipamentelor agricole.

 • Asigură intervenția tehnică în timpul optim asupra echipamentelor în scopul remedierii acestora.Localizează și diagnostichează corect defectul utilajului;
 • stabilește necesarul de piese de schimb pentru finalizarea operațiunii.CALIFICĂRI ȘI EXPERIENȚĂ Studii medii tehnice de specialitate (electromecanică, mecanică agricolă etc.

  sau studii superioare tehnice.Cunoștinte tehnice cu privire la mașinile și utilajele Agricole.Cunoștinte bune de mecanică, hidraulică, pneumatică și electronică.

  Capacitate de a evalua și a lua decizii tehnice.Cunostinte peste medie de operare PC.Cunoșterea unei limbi straine, preferabil engleză.

  Experiență în domeniu agricol sau domenii conexe poate constitui un avantaj.Carnet de conducere categoria B.BENEFICII Posibilitate de dezvoltare profesională.

  Lucru într-o echipă tânară, energică și focusată pe atingerea obiectivelor.Oportunități de training atât în tară, cât și în străinatate.

  Telefon, laptop, masină de serviciu.Bonuri de masă.Asigurare de sănătate.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular