Inginer mecanic
SC PROFLEX SERVICE SRL
Bucuresti
3 zile în urmă
source : EJOBS GROUP

Candidatul ideal

Abilitati de comunicare si relationare (cooperarea intre diferite echipe de lucru va fi necesara)

Onestitate

Realizarea de concepte functionale bazate pe ultimele tehnologii

Putere de concentrare

Fermitate

Capacitate de adaptare

Descrierea jobului

Obiectivul postului :

Coordonarea şi asigurarea întregului proces de reparatii în vederea realizării lucrărilor / produsele planificate sau comandate, în conformitate cu obiectivele, programul şi standardele de calitate ale firmei.

Funcţionarea corespunzătoare a atelierului din punct de vedere tehnic şi managerial, în conformitate cu politicile şi strategia de producţie ale firmei.

Asigurarea aplicarii corecte a procedurilor operationale ale lucrarilor contractate.

Sarcini si atributii :

Organizează, planifică şi conduce activitatea, răspunzând de îndeplinirea calitativă şi la termen a sarcinilor de către personalul din subordine.

Organizeaza si controleaza activitatile de mentinere si dezvoltare a capacitatilor de productie si coordoneaza folosirea corecta si eficienta a fondurilor de investitii.

Organizeaza si coordoneaza introducerea în lucru a comenzilor si raspunde de asigurarea caracteristicilor tehnice prevazute în documentatie.

Implementează instructiunile tehnologice pentru fiecare faza de productie si asigura adaptarea corespunzatoare a tehnologiei la variatiile si specificul materiei prime utilizate.

Raportați această lucrare
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular