Modele videochat
Marius Zamfir
Cluj Napoca
1 zi în urmă
source : Infomunca

Job details - Cluj Napoca

Job description - Cluj Napoca

Descriere Locuri de muncaNewLife Studio este mai mult decat un studio de videochat, este sansa ta de a deveni independenta financiar intr-un mediu prietenos si alaturi de o echipa tanara.

Suntem profesionisti care te vor ajuta sa te dezvolti, sa inveti cum sa iti pui in valoare atuurile si sa iti cresti increderea in tine.

Daca vrei sa simti gustul succesului, sa te bucuri de avantajele unui job de model videochat intr-un studio de videochat in Cluj Napoca atunci cu siguranta ar trebui sa vii la un interviu la noi! Iti oferim cel mai avantajos sistem de comisioane (55%-65%), bonusuri salariale si multe alte beneficii care iti permit sa te rasfeti luna de luna si sa ai parte de viata fara griji pe care ti-o doreai dintotdeauna. Contateaz-ne!

Requirements

Minim 18 aniLimba Engleza la nivel conversationalSeriozitateDorinta de a te realiza Aspect fizic ingrijitLucru cu o echipa tanaraConfidentialitate

Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular