A N U N Ţ privind rezultatele la evaluarea psihologică susținută în data de 03.02.2021, obținute de candidații declarați ”admis” la concursurile organizate la nivelul Inspectoratului General al Poliției Române pentru ocuparea unor posturi de ofițer de poliție din cadrul Direcției pentru Protecția Animalelor.
Politia Romana
Bucureşti, Romania
2 zile în urmă

A N U N Ţ

În atenția candidaților declarați admis la concursurile organizate la nivelul Inspectoratului General al Poliției Române pentru ocuparea unor posturi de ofițer de poliție din cadrul Direcției pentru Protecția Animalelor.

Vă aducem la cunoștință rezultatele la evaluarea psihologică susținută în data de 03.02.2021 , la sediul Centrului de Informare și Relații Publice din cadrul I.

G.P.R., cu sediul în strada Domnița Anastasia, nr. 1, sector 5, București, respectiv :

IGP / VET / 71

Eventualele contestații cu privire la avizul psihologic de inaptitudine vor fi primite la Direcţia Management Resurse Umane pe adresa de email incadrare politiaromana.

ro sau la nr. de fax 021.316.4361, în termen de 3 zile lucrătoare de la luarea la cunoştinţă de către candidați a rezultatului, urmând a fi înaintate, de îndată, Centrului de Psihosociologie al Ministerului Afacerilor Interne în vederea soluționării acestora, conform prevederilor legale în vigoare.

Data postării : 03.02.2021, ora 12 : 50

Raportați această lucrare
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular