Operator la masina de laminare
WEASEL ART SRL
București
5 zile în urmă
source : Infomunca
 • București
 • Obtinerea de profile cu sectiune constanta prin acoperirea profilelor din polistiren cu rasina Pregateste, asista si deserveste in timpul functionarii masina de laminat conform specificatiilor tehnice.

  Preia comanda, indeplinind toti pasii necesari producerii acesteia si respectand procedura de lucru. Verifica vizual calitatea laminarii.

  Salariu de incadrare 2000 leiOre suplimentare platiteTichete de masa in valoare de 9.57 RON / zi lucratoareProgram de lucru : 7.

  00-15.30 de luni pana vineriBonus in functie de atitudine si performante.Contractul de munca se incheie pe perioada nedeterminata.

  Requirements

  minim studii medii, seriozitate, capacitate de muncaPrezinta avantaj : cunostinte mecanice, experienta in zona de constructii si / sau productie, spirit de observatie.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular