Responsabil curatenie service auto
Concept Grup-Rul S.R.L.
Constanţa, Romania
6 zile în urmă
source : MyNextJob

Concept Grup-Rul SRL este un service autorizat R.A.R. situat in Constanta str. Interioara 4, specializat în domeniul întreținerii și reparaților pentru autoturisme și autoutilitare de până la 3.

5t. Detinem in dotare 13 elevatoare, stand de directie, stand de franare si suspensii, echipamente de diagnosticare de ultimă generație si multe altele.

Stim ca temperaturile au crescut iar vremea rece a trecut, insa, sunt de mentionat si cele doua centrale de mare putere care fac o atmosfera de lucru mult mai calduroasa pe timp de iarna.

Promisiunea noastra pentru clienti este Un partener de incredere , iar in cadrul echipei functionam dupa deviza Un coleg de incredere .

Astfel, ne bucuram sa putem spune ca avem o echipa faina, care stie sa se bucure sau sa-ti fie alaturi atunci cand ai nevoie.

Totodata, punem la dispozitie :

 • sala de mese;
 • vestiar;
 • intrevederi de coching;
 • team building;
 • suntem parteneri Napoca Rally Academy si Simone Tempestini;
 • o echipa de care suntem mandrii si unde timpul petrecut impreuna conteaza;
 • Intrucat unul dintre aspectele pentru care suntem faimosi este curatenia, ne-am gandit sa marim echipa cu inca un coleg care sa ne ajute in acest sens.

  Daca a sunat bine ce ai citit pana acum si doresti sa te convingi ca suntem ceea ce iti doresti, suna la numarul de telefon 0748 145 772 sau depune un CV pe adresa de email .

  Te asteptam in echipa noastra!

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular