Web Developer
HAPPY:DIGITAL
Bucureşti
1 zi în urmă
source : Jobber

Noi suntem Happy Digital si incercam sa mentinem echipa in tandem cu numele nostru, adica Happy : ) mai concret tanara, deschisa, intelegatoare.

Incercam sa evitam stresul, orele tarzii.

Ce cautam?

Pai cautam un programator care stie (bine) d-ale internetului.

Pe scurt, ne dorim asa :

 • sa stii HTML, CSS, JavaScript, si ce ar mai trebui pentru a da viata unui PSD. (It’s alive!!!)
 • sa stii bine-bine PHP, de preferat intr-un framework. Noua ne place de CakePHP, dar nu spunem nu nici la CodeIgniter, Zend, Laravel sau orice ai prefera.
 • sa fi lucrat cu API-uri cum ar fi cele ale Facebook, Twitter, Youtube sau Google Maps, dar sa nu te sperie un API custom
 • sa nu te dai un pas inapoi cand cineva spune ca avem nevoie de un mobile app, sau versiune mobile sau mai bine un joc in Construct 2 (nu-ti face griji, ce nu stii, te ajutam noi sa inveti)
 • Aici vei avea ocazia sa lucrezi la proiecte variate si creative, in mare parte pentru clienti internationali.

  In plus, o sa ai ce invata de la noi : suntem la curent cu tot ce misca in domeniu si folosim cele mai noi tehnologii. Peste asta, avem o experienta de mai bine de sapte ani, timp in care am lucrat pentru cei mai mari clienti atat din Romania, cat si din afara.

  Ce oferim?

  Well, salariu pe masura, program normal, un gratar din cand in cand, masa de ping pong, ps3 si xbox (sa nu facem cearcane).

  Asteptam sa ne auzim cat mai curand!

  Da-ne un semn oricine ai fi tu!

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular