Asistent Montessori 3-6 ani/ 6-11 ani
Scoala Primara Montessano
Romania
13 zile în urmă
source : EJOBS GROUP

Candidatul ideal

Candidatul / a ideal / a este o persona empatica, rabdatoare, entuziasta, muncitoare, comunicativa, creativa, onesta si vesela.

Descrierea jobului

Responsabilitati specifice rolului de asistent de educator / invatator Montessori sunt :

supravegherea copiilor, sprijintea lor in parcursul pedagogic si in rutine si tranzitii, pregatirea si intretinerea mediului specific activitatii, mentinerea unei atmosfere armonioase si propice activitatilor sub indrumarea pedagogului principal.

 • se asigura de ingrijirea, orientarea, nevoile emotionale, experientele educationale si de dezvoltare ale copiilor.
 • studii de formare in metoda Montessori si experienta de lucru in acest sistem sau alt sistem alternativ de educatie reprezinta un plus, ca si cunoasterea limbii engleze
 • abilitatea de a organiza si sustine activitati in una din ariile arts&crafts, kinetoterapie, dezvoltare personala etc este, de asemenea, un plus
 • abilitati bune de comunicare, organizare, creativitate
 • Program de lucru : alternativ (6,5 ore cu 10,5 ore cu jumatate de ora pauza) pentru asistent educator si 10-18 : 30 pentru asistent invatator.

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular