Mechanical engineer - Tires
Continental
Timisoara, Romania
4 zile în urmă

Description

1. Asigurarea necesarului de aer coprimat, vacuum, apa de racire pentru productie în condiţii de eficienţă cât mai ridicată.

2. Participa la serviciul de hotline conform programarii si in caz de avarii actioneaza promt pentru indepartarea defectului in conditii de maxima siguranta ţinând cont în acelaşi timp şi de bunul mers al producţiei.

3. Asigurarea unei intretineri competente si avantajoase din punct de vedere al costurilor pentru echipamentele energetice, asigura o întreţinere preventivă si predictivă pentru a respecta indicatorii de performanta (KPI) la urmatoarele echipamente : compresoare, instalatiile de racire apa, instalatia de vacuum si conductele principale aferente la echipamentele enumerate pana la robinetul de izolare a utilajelor din productie.

4.Participă la întreţinerea urmatoarelor echipamente : cazane, statia de tratare a apei, punctele termice de distributie a agentului termic, statia de gaz, foraje, ventilatie vulcanizare, instalatie de climatizare, ventilatii, ventilatie vulcanizare, instalatie de climatizare, ventilatii, pompe apa pluviala.

5. Optimizarea continuă a consumului de aer comprimat si apa de racire pentru productie.

6. Monitorizarea consumurilor de aer comprimat şi apa de racire, astfel încât acestea să se situeze în limitele prestabilite.

Semnalarea imediată a eventualelor depăşiri si propunerea de solutii tehnice pentru revenirea in parametrii stabiliti.

7. Colectarea tuturor valorilor de consum în vederea completării raportului energetic lunar, efectuarea de previziune a consumului de apa lunar necesar instalatilor de racire.

8. Instructajul personalului din subordinea directa şi asigurarea respectării normelor specifice de protecţie a muncii şi a tuturor prevederilor valabile, prescriptii ISCIR în cazul lucrului în sala cazanelor si la echipamentele energetice, atunci cand este cazul.

9. Participa la realizarea bilanturilor energetice, participa la realizarea bugetului anual, participa la planificarea programului anual de investitii ale departamentului energetic.

10. Asigură pregătirea profesională cât mai bună a angajaţilor din subordine si verificarea cunostintelor periodic.

11. Planificarea şi rezolvarea problemelor de personal legate de angajaţii din subordine : pontaj schimburi, concedii, intervenţii de urgenţă, ş.a.

12. Asigurarea service-ului şi a unei întreţineri de calitate (conform documentaţiei) a echipamentelor energetice, întocmire caiete de sarcini, urmărirea contractelor de service si urmarirea firmelor externe în cazul unor lucrări ce ţin de Departamentul Energetic.

Achiziţionarea şi gestionarea sculelor şi aparatelor de măsură necesare la intervenţii.

13. Participă la diferite proiecte de investiţii, extinderi şi optimizări energetice.

14. Asigurarea stocului necesar de piese de schimb şi consumabile pentru toate instalaţiile de care este responsabil.

15. Asigurarea întreţinerii unei igiene generale şi a respectării standardelor Continental de protecţie a mediului.

16. Va indeplini toate dispozitile de serviciu ale superiorului. Qualifications

 • Technical University studies
 • 3 years experience in a technical field
 • English language
 • Apply now Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods.

  Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation.

  In 2020, Continental generated sales of €37.7 billion and currently employs around 193,000 people in 58 countries and markets.

  In 2021, the company celebrates its 150th anniversary. With its premium portfolio in the car, truck, bus, two-wheel and specialty tire segment, the Tires business area stands for innovative top performance in tire technology.

  Services for dealers and fleet management as well as digital tire monitoring and management systems are further areas of focus.

  The aim is to contribute to safe, economical and sustainable mobility.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular