ANUNŢ! Rezultatele finale la concursul organizat de I.G.P.R. pentru ocuparea a 10 posturi vacante de ofiţeri de poliţie existente în statele de organizare ale CIRP din cadrul IGPR, DGPMB și ale IPJ Bacău, Bistrița – Năsăud, Caraș Severin, Gorj, Ialomița, Teleorman și Vrancea prin modalitatea încadrării directe
Politia Romana
Bucureşti, Romania
1 zi în urmă

A N U N Ţ

Privind rezultatele finale obţinute la concursul organizat de IGPR pentru ocuparea a 10 posturi vacante de ofiţer de poliţie existente la nivelul Centrului de Informare si Relatii Publice din I.

G.P.R., DGPMB si ale IPJ Bacau, Bistrita-Nasaud, Caras-Severin, Gorj, Ialomita, Teleorman si Vrancea prin încadrare directă din sursă externă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale , după cum urmează :

I.G.P.R. Centrul de Informare și Relații Publice

respins

BALANESCU FLORINA-ADRIANA

admis

VASILE CONSTANTINA-CRISTINA

respins

DOROBANTU CONSTANTIN-OVIDIU

respins

DINOIU CONSTANTIN-MIHAITA

respins

Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular